fredag

Fick en kommentar från Sofia A i inlägget tillägnat dig då hon känner sig förvirrad över om jag är tillsammans med någon och vem eftersom jag tydligen varit väldigt oklar i bloggen:) därför tänkte jag ge dig ett någolunda svar. kort och gott.
Det är henrik jag umgås mycket och nära med, dock är det där med förhållande svårt. och just nu ser det nog inte riktigt ut så att vi delar något så härligt som ett tillsammans förhållande. jag ska därmed också tillägga att vårt förhållande ändå är härligt och att vi har roligt ihop.
Du ser, jag är själv inte helt medveten om var svaret ligger.
När en närmare vetskap om den här frågan kommer upp tror jag du lär märka det =)

Visst är det härligt med frågor i oklarheter.
Jag har endel själv faktiskt, :)


Kram Maria


tisdag känns som onsdag

den meningen känns sådär, onsdagen är nämligen den hemskaste av alla skoldagar och jag önskar jag slapp!
Men just ikväll känner jag mig härlig. Jag längtar till dig och torsdag blir en mysagärnet eftermiddag. Jag älskar min familj och jag vill mest av allt tillägna ett inlägg till min farmor. Bara för att jag inte har någon bild på farmor just nu så får det speciella inlägget bli en annan gång!
Idag kom länebeskedet. Dags att införskaffa sig en fin fin ny ansiktskräm. Jo, för det är jag verkligen värd :D
ooow vad jag är duktig på att sätta mig här och skriva. Nu får det dock vara nog. Jag måste plugga religion :D

PUSS

Saknar dig

red fire

En härlig dag. Tills jag började komma hemåt, vet inte vad som hände med mitt jag!
Började med en välbehövlig liten sovmorgon och åkte sedan bussen för att börja min prykologilektion kl 10. Härligt med jobbet istortsätt klart för att sedan traska vidare till klassrum nr 38 till vår häärliga religonskunskap. Och sen, sen slutade jag för dagen.
Jag och erika drog oss ner mot stan och jag fick en mumsthaibuffe av henne. =) Vi släppte lös lite på pengarna och gick runt för att se om någon kunde erbjuda en fin balklänning som kunde muntra upp våra tankar inför studentbalen. Efter den här dagen har jag dock bestämt mig för att jag inte ska gå och att jag ska nog gifta mig när jag blir stor. Tänk att välja ut en sån där vacker underbar vit klänning och känna sig som en pärlprinsessa med tiara och massor med diamanter! Vi kollade på resor också, och kom snart fram till efter att ha stått i fönstret och tittat att inte ens sista minuten resorna var direkt billiga. Synd för annans kanske ni hade varit utan oss imorn ;D
Bestämde oss för en ny start på kost och träning. Gick bra där ett tag tills jag blev genom förkyld och dum unge! Dags att lägga på ett kål så nu har vi tagit vår första runda i snön. PowerWalk tror jag det kallas ;P Jag känner mig inte på topp just nu, lite ångestnojja men ska ta hand om den efter en natts sömn. En kort dag även imorn. Skönt! Nu gäller det bara att bestämma mig för fotbollen. Jag borde säga upp mig ett tag!
Fy vilket tråkigt inlägg ;P

P&K, Mia




tillägnat dig

Raderade texten om hur härligt retsam söthenk är. För nu ska jag bara vara snäll :)
Pojkar är nämligen i Åre och använder snön till det den ska användas till och jag är smått avis.
Därför får det räcka med en passande bild på två toksocker.

rasmus och henrik i sina bästa dagar.

Nu ska jag vila mitt kloka huvud en stund och ägna en tanke till hur fina änglar måste vara.


alalalalalong

en lördag kväll kl 23.07. Maria Susanne Jonsson sitter i Petrus Pilatus lägenhet och är allmänt förvirrad. Stefan och Krister gör mig lustig. Det kan vara mina idoler, verkligen, vilken film är bättre? Peter och Gustav älskar mitt sälskap, JOO det gör ni faktiskt! :D
Jag kommer sakna min plutt.
Ser knappt vad jag skriver, peter har sin data i tvn och jag behöver nog glasög on. jaa somsakt.
Melodifestivalen vad KASS! jag hatar alla. SÄMSTA "melodi" "festivalen" Peter undrara vart Johan Badh är? Han tror att han skulle göra succe, vad tror ni?? ;P
Jag ska nu vänta in min bror och hans vänner, de är ute och partajar och jag är fyllochaffis! men jag har det ju trevligt här. Är verkligen inte ens sugen på utgång. Plus att det är ganska coolt att ha körkort fortfarande ,) min pappas pärla till bil är ju fortfarande i mina händer.
Undra vad Sara gör? och Lisa och Lina och jaa! På måndag ska jag äntligen få leka med erika efter skolan! Vill inte till skolan, men jag ska försöka vara possitiv. nej just det, på new skin introduktionen idag fick jag lära mig att man inte ska säga onödiga ord, tror försöka är ett av dom! Imorn är det kalas hemma, fira syster och bror. kan bli kul. kan bli.. a nåt annat! :D
Sov Gott

Mia hjärta körkort

I tisdags tog jag mitt alldeles egna körkort! Allt på första och inget på andra ;) känns as skönt att inte behöva ägna min tid åt lektioner och teori längre. Nu gäller det bara att köra lugnt:) har pappis bil från igår till imorn så rally calle är i gång!
Fick låna peters bil igår medans han jobbade för att jag inte hunnit köra något själv än ;P kanon kul! Imorse när jag åkte in till skolan drog jag upp volymen och sjöng i högan sjy till musiken, lätt bästa terapin ;P Nu väntar jag in peter som ska sluta jobba så vi kan dra hem till han ha partaja lite som alltid ;) natt hos henki och jobb imorn kl 2! Jag som skulle vila ut ordentligt. Men jag behöver verkligen pengarna. Imorn ska jag va skjuts, man får väl passa på så länge man tycker det är kul! På lördag ska jag sova, lääänge :Dmmm!
Tack för alla söta sms. love it! <3 hjärta er

pic´s dosn´t work


hela klippet


Du missar något om du inte går igenom hela, jag lovar

Fredagen. Mia klarade sitt teoriprov. :D
Lördag. härliga lördag. Massor med mys och 80-tals kalasfirande för lisa.
Söndag. mat hos farmor och farfar med kusinerna.
Nu står jag inför rätta ;)
Har ni härliga sovmornar då? jag går upp till skolan och pluggar lite extra engelska. kände att det var lite överskattat med lov just nu! Det bästa som kunde hända nu är att få lite mer tid, sån där övertid som inte behövs. FRI TID! mmm hjärta dig.
Väntar på min goding <3
Ta hand om lovet, nee det går aldrig i repris för dig gymnasie trea. ALDRIG ;D

Puss och Kram

onsdag?

jag vill att det typ ska vara tisdag. börjar få smått panik men kännslan är ändå ganska lugnt. eller ni vet, hysterisk men lugn. har precis skrivit och debatterat om växthusefekten och hur den påverkar eller inte. blir nästan arg, samtidigt som jag blir helt förvirrad!
jag har verkligen inte mer tid för det här nu. måste läsa ut en bok till imorn med. jag har A LOT VERRYMUCH att läsa! OMG! KOMIGEEEN LEENA VAD SKULLE VI AAANARS GÖÖRA? Vad liksom annat än att plugga!
80 tal., det har jag förhoppningsvis i garderoben? :D

PUSSSSS



en värld fylld av liv

Jag skrev ett inlägg nyss. det försvann och nu finns inte texten redo att föras vidare igen.
det gör ont i magen  känns konstigt i kroppen
Vill vara mia. hela tiden mia.
Vänta tills det blir vår. För mia är helt kär i varma sköna känsloladdade våren. hjärta dig sköning.
Jag vet inte hur jag ska prioritera mitt liv just nu. inte alls. och jag hatar det.
Jag hoppas jag håller mina planer för kvällen bara. plugg. träna. ta hand om mig själv. hela kvällen. för imorgon tänkte jag sova ut. länge. gämfört med kl6. Hoppas på kvällens samtal och känna alla hörn i världen flyta samman.
Jag hade en hel mysig tisdag kväll.


känn luften. den ger oss allt

         


RSS 2.0